snel interim personeel zoeken
HomeOpdrachtenInschrijvenDisclaimerContactInloggen
InterimContact

InterimContact is een vacaturesite die bedrijven op zoek naar interim personeel en mensen die tijdelijk werk zoeken samenbrengt. Inschrijven duurt een paar minuten en is geheel gratis. Daarna kunt u meteen opdrachten plaatsen en reageren.

Bedrijven

Iedereen kan interim opdrachten plaatsen op InterimContact: grote en kleine bedrijven, overheidsinstellingen en uitzendbureaus, maar ook particulieren.

Het kan gaan om uitzendwerk of een tijdelijk contract, maar u kunt bijvoorbeeld ook een eenmalige klus plaatsen. Zodra u een opdracht plaatst, worden alle freelancers meteen per e-mail op de hoogte gebracht.

Opdrachten kunnen in de volgende vakgebieden worden geplaatst: administratief, financieel, marketing, training, management, multimedia, ICT en overig. Uiteraard zijn suggesties voor andere vakgebieden welkom.

Meer informatie
Werkzoekenden

Als interim freelancer kunt u na inschrijven meteen reageren op alle opdrachten die bij u passen. Zodra een freelancer reageert op een opdracht, stuurt InterimContact automatisch een e-mail naar de opdrachtgever.

Ook als er nu even geen opdrachten zijn die u aanspreken, dan is het toch de moeite waard u in te schrijven. U krijgt dan direct bericht zodra er een opdracht wordt geplaatst.

Hoe werkt het?
Account

Als u zich inschrijft bij InterimContact, krijgt u een account met alle belangrijke gegevens: welke opdrachten u heeft geplaatst, op welke tijdelijke opdrachten u heeft gereageerd en hoe vaak u nog kunt reageren. Helder en overzichtelijk!


Nu gratis inschrijven!
Onze gegevens
Onderdeel van Transwork
Kvk Amsterdam: 34339963
BTW: NL116604645B01
IBAN: NL61 RABO 0119 6637 83
Onze partners